ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Een zwangerschap is een bijzondere periode en daarom is het erg leuk om dit moment vast te leggen met een zwangerschapsfotoshoot. Een zwangere buik heb je immers maar een (paar) keer in je leven!

Een leuke liefdevolle shoot van jou met je mooie buik! Natuurlijk is het ook mogelijk samen met je man en eventueel de rest van het gezin.

Ik vind zwangere buiken persoonlijk echt heel mooi, maar dat betekent niet dat ze ook altijd bloot op de foto moeten. Ik maak zwangerschapsfoto’s zoals jij het prettig vindt. Met of zonder blote buik. Binnen in de studio of op een mooie locatie ergens buiten en met je ‘gewone’ kleding aan. Tijdens de fotoshoot kom ik zelf met ideeën, en natuurlijk is een eigen invulling  altijd welkom, tenslotte maak je de foto “eigen”.

Zwangerschapsfotografie is het mooiste tussen week 30 en week 35 van je zwangerschap, omdat je buik dan prachtig rond is.

Afspraak maken?

Het is gebruikelijk om 2 maanden van te voren een afspraak te maken. Ben je iets later met reserveren? Stuur mij dan een berichtje zodat we nog samen een geschikte datum kunnen vinden.

 

Na de shoot  zwangerschaps shoot 

Je ontvangt van mij kort na de zwangerschaps shoot de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de minimaal 25-30 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd.

 

Zie onderstaand de portfolio foto’s om te zien hoe prachtig, divers en waardevol een zwangerschapsfotoshoot is.

prijzen fotoshoot Maak een afspraak

Prachtig vastgelegd!

Om later nog te kunnen genieten van mijn zwangere buik heb ik een fotoshoot gedaan. Super mooi hoe Simone de foto’s gemaakt heeft. Ze heeft ook goed ideeën en geeft goede aanwijzingen.

– Iris van Esch

Meer informatie of een
zwangerschaps fotoshoot boeken?

Neem contact met mij op!