BRUIDSFOTOGRAFIE

Bruids FOTOGRAFIE

Door middel van foto’s leg ik het verhaal van jullie trouwdag vast, zodat jullie nog lang mogen nagenieten van deze enorm bijzondere dag. De foto’s die ik maak zijn licht, puur, spontaan, gedetailleerd, speels, natuurlijk en romantisch. Jullie ontvangen de foto’s nabewerkt en digitaal op volledige resolutie.

Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven. Een dag vol onvergetelijke momenten. Tijdens deze bijzondere dag staat voorop dat jullie onbezorgd en ontspannen kunnen genieten van elkaar en jullie gasten.

 

Snelle levering!

Na jullie trouwdag wil je natuurlijk zo snel mogelijk de professionele trouwfoto’s ontvangen.  Ik stuur 3 dagen na de bruiloft een selectie van 10 foto’s via de mail. Zo krijgen jullie alvast een eerste indruk van de foto’s. Het USB pakket met de foto’s op hoge resolutie krijgen jullie binnen 3 weken na de trouwdag toegestuurd.

Ik kan al aanwezig zijn vanaf het moment dat de bruid aangekleed wordt, tot het moment waarop de jullie bijvoorbeeld de taart aansnijden, toasten of de dansvloer openen met een openingsdans.

Je ontvangt alle foto’s, nabewerkt en op volledige resolutie, zonder watermerk of logo.

 

Brochure 

Trouwfotografie start met een tarief van € 1250,00 voor 6 uur.
Wil je graag weten wat daar allemaal bij zit? Neem contact op en ik stuur je de brochure met meer informatie 

Neem contact op

Simone maakt de mooiste foto’s zonder dat je door hebt dat ze er is. 

Op 7-7-2017 vond onze droombruiloft plaats. Simone was die dag onze fotografe en heeft mede bijgedragen aan deze geweldige dag.
 
Simone maakt de mooiste foto’s zonder dat je door hebt dat ze er is. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ze biedt maatwerk, is flexibel en vooral een unieke, liefdevolle fotografe!

 
-Ruud en Wendy van der Doelen

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met mij op!