Hoi! 

Ik ben Simone Bijl, mama van Zinzi en Souwie, ik woon samen met mijn lieve vriend en kids in Lith, een dorpje aan de maas tussen Den Bosch en Nijmegen.

Al sinds jonge leeftijd ligt mijn hart bij de fotografie. Daarom heb ik de kans gegrepen om mij vol te storten op fotografie en mijn hart te blijven volgen.

Nadat ik de fotovakschool heb afgerond heb ik jaren lang veel ervaring opgedaan bij een professionele fotostudio. Ik heb een grote passie voor fotografie. Ik kan hier al mijn enthousiasme en creativiteit in kwijt. Ontzettend blij dat ik nu al 4 jaar fulltime fotograaf mag zijn om pure beelden en mooie momenten vast te leggen!

Herinneringen voor het leven! 

Heb je een bijzondere dag gepland waar je graag foto’s van wilt? Ben je op zoek naar een zwangerschaps- of newborn fotograaf. Wil je graag een fotoshoot met je gezinnetje? Neem dan contact met mij op.

Tot snel.

Liefs, Simone 

Waardevolle herinneringen creëren
Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe plekken te ontdekken. Liefde is het mooiste wat er bestaat en daarom richt ik mij vooral op het fotograferen van mensen. Ik ben blij dat ik waardevolle herinneringen kan creëren waar nog lang van kan worden nagenoten. Hopelijk kan ik nog heel lang mijn passie blijven uitoefenen.

Waar fotografeer ik?
Ik ben woonachtig in Noord-Brabant en fotografeer voornamelijk in deze regio. Maar aarzel niet om contact met me op te nemen als je wat verder weg woont. Ik ben bereid om mijn camera overal mee naartoe te nemen. Ik kan bij jou thuis, op locatie, in de buitenlucht of in de studio fotograferen.

“Het is elke dag weer fantastisch om te mogen doen wat ik het liefste doe:
mooie momenten en het geluk van anderen vastleggen.”

Klant ervaringen

Ik laat al jaren mijn foto’s maken door Simone

Zowel mijn zakelijke foto’s portret foto’s en ook uiteraard ook mijn zwangerschap foto’s en new born shoot. Simone is altijd heel professioneel maar terugkijk ook heel lief en heeft een warme uitstraling. Hierdoor voelt iedereen, jong en oud zich gelijk op zijn gemak en dat zie je ook op de foto
 
-Desi vd broek’

Op spelende wijs hebben zo ontzettend mooie foto’s gekregen

Ik was zwanger en wilde graag mooie foto’s van mijn buik laten maken. Al ik hier helemaal niet van ben. Maar vond het altijd zo mooi bij andere.Ik was eens aan het kijken en hoorde van vriendinnen, he je moet naar Simone Bijl Fotografie gaan. Zo gezegd zo gedaan en toen voor het pakket gekozen zwangerschap en New born. Ik was enorm zenuwachtig’’ zijn wist dit en stelde mij meteen gerust en op ons gemak. Beetje raar gezegd maar op spelende wijs hebben zo ontzettend mooie foto’s gekregen.

Nu op naar de New born shoot, onze zoon Job is in januari geboren. 3 weken later kwam Simone voor een new born shoot, ze straalt enorme rust uit en daar worden baby’s ook rustig van. Mocht er ooit nog een broertje of zusje voor job komen dan gaan wij zeker weer naar Simone.

-Cynthia Dominicus

Simone maakt de mooiste foto’s zonder dat je door hebt dat ze er is. 

Op 7-7-2017 vond onze droombruiloft plaats.

Simone was die dag onze fotografe en heeft mede bijgedragen aan deze geweldige dag. Simone maakt de mooiste foto’s zonder dat je door hebt dat ze er is. Wij hebben ons geen moment ongemakkelijk gevoeld. Ze biedt maatwerk, is flexibel en vooral een unieke, liefdevolle fotografe!
 
-Ruud en Wendy van der Doelen

Creatief

Simone is een ontzettend zorgzame fotografe die alle tijd en aandacht voor je neemt. En met een creatief en nauw oog door de lens van de camera kijkt.
 
-Floor van Amstel

Prachtig eindresultaat

Super kwaliteit en goede service! altijd een feestje om naar toe te gaan. Ze luistert naar wat je wil en maakt altijd een prachtig eindresultaat. 
 
 
-Joyce van Erp

Follow me on Instagram

@simonebijlfotografie 
No images found.

Meer informatie of een afspraak maken?

Neem contact met mij op!