NEWBORN FOTOGRAFIE

Wat is Newborn fotografie?

Newborn fotografie is fotografie van een pasgeboren (slapende) baby. Deze foto’s kunnen het beste gemaakt worden wanneer de baby tussen de 7 en 21 dagen oud is, omdat baby’s dan nog erg vast slapen. Veiligheid, rust, warmte, hygiëne en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. Bij newborn fotografie is het uiteraard de bedoeling dat de ouders en het kleine wonder zich volledig op hun gemak voelen.

Mijn voorkeur gaat uit naar natuurlijke poses en zachte kleuren en materialen. Je kunt er ook voor kiezen om samen als gezin gefotografeerd te worden en oudere broertjes en zusjes zijn uiteraard ook welkom.

 

Afspraak reserveren?

Het is gebruikelijk om 2 maanden van te voren je afspraak te reserven. Ben je iets later met reserveren? Stuur mij dan een berichtje zodat we nog samen een geschikte datum in kunnen plannen.

 

Na de New Born shoot 

Je ontvangt van mij kort na de New born shoot  de factuur. Deze dien je binnen twee weken te voldoen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang je van mij de minimaal 25-30 mooiste foto’s bewerkt en op groot formaat online naar je verstuurd.

Zie onderstaand de portfolio foto’s om te zien hoe prachtig, divers en waardevol een newborn fotoshoot is.

Prijzen newborn fotoshoot Neem contact op

Simone straalt rust uit

Onze zoon Job is in januari geboren. 3 weken later kwam Simone voor een new born shoot, ze straalt enorme rust uit en daar worden baby’s ook rustig van. Mocht er ooit nog een broertje of zusje voor job komen dan gaan wij zeker weer naar Simone.

-Cynthia Dominicus

Tip: Geef een newborn shoot cadeau!

Wil je een Newborn fotoshoot cadeau geven? (leuke cadeautip voor een babyshower!).

Wij hebben speciale Newborn cadeaubonnen. Zo heb je een leuk pakketje om te overhandigen!

Meer informatie of een newborn fotoshoot boeken?

Neem contact met mij op!